emiliasvardag

Alla inlägg under mars 2010

Av Anki - 25 mars 2010 21:58

I dag har det varit våffeldagen och vad passar inte bättre än att just äta våfflor till middagen..mums...med massor med grädde och sylt.

  


En liten tanke till våra vänner Madde och lilla astrid som nu är och möter våren i jönköping..vi saknar er och synes snart...  

Av Anki - 25 mars 2010 21:39

och stilla har vi haft det nu i några dagar då vi varit krassliga hela familjen..men nu är vi pigga igen och lilla damen är lika glad och sprallig som alltid..fattar inte vart hon får denna energi ifrån..

Idag på eftermiddagen kom mormor ner och hälsade på..vi tog en sväng ut på birsta då mammsen ville kolla på en jacka...jätte fin var den så hon slog slag i saken och shoppade den   ..helt rätt tycker jag.

då vi endå var där ute i Birsta så tog jag och handlade lite på coop...dom har ett jätte bra sortiment på barnmat och ofta bra pris på blöjor när man har medmera kortet..


Kvällen har vi tillbringat med steffe..och emilia var som vanligt sprallig och ville visa alla sina färdigheter som "en slank han dit"  "imse vimse spindel" alla roliga konster som hon kan haha..eller är det mamma och pappa som vill   


en trött liten fis sitter och myser hos farbror steffe innan det är dags för välling och sängen..


natti natti..  

Av Anki - 22 mars 2010 21:20

Nä då jag legat däckad hela helgen så har det inte blivit så många bilder... i dag har det varit en städ och tvätt dag...blev lite skraj att det var lillfisens tur att bli sjuk då vi vaknade i morse av att hennes blöja fylldes och då menar jag det haha vilket lass...men sedan har det varit som vanligt och jag såg att lilltandsingen i överkäken börjar titta fram så där har vi nog svaret på hennes härliga humör...och vi håller tummerna på att hon klarar sig..

Men en liten tur i solen blev det i dag i alla fall mellan tvätt byterna.. kände att jag behövde komma ut och bara få andas frisk luft och guuud så underbart och solen värmde tom..(längtar tills man han hänga ut tvätten och torka den.)

  


Nä nu blir det till att sussa..är lite trött och sliten efter en lång dag.

Kram till er alla  

Av Anki - 22 mars 2010 21:00

Ja då var denna helg över då...och vad gjorde man då.. jo...låg sjuk.  ..är det inte typiskt..så himla fint väder ute..planerade att åka till mormor(mamma) på lördagen och vara ute med lillfisen medans pappsen skulle på angeltävling..nä då blev man liggandes istället heeela lördag och heeela söndag..skoj..NOT!!..nu håller vi tummarna på att övriga familjen får hålla sig friska....


Lääängtar....



Av Anki - 19 mars 2010 22:11

Ja vad har vi gjort i dag då..jo vi började dagen med att vakna kl 04:15..då ville fisen inte sova längre ..men efter mycket om och men så somnade hon om och slog upp ögonen efter lite benglig sömn kl 06:10..då blev det välling samt ett rejält lass i blöjan..och då menar jag REJÄLT...haha..jaha då var det bara att kliva upp och stoppa ner fisen i badbaljan..hade någon sakt till mig för några år sedan att man skulle vara uppe med tuppen kl sex så hade jag dömt ut dom totaly   .


Ja summa av kardemumma när kl var halv nio var emilia så trött att hon somnade när hon väntade på gröten..haha..men inte var hon så trött så hon vägra äta inte..höll hennes huvud i min hand och hon bara fortsatte sova men japp gapa och äta kunde hon hahaha...

  


  

Tog en prommis ner på stan och mötte upp söta astrid och madde på waynes coffee där vi satt och myste och snackade lite fredags gojja  efter kaffet blev det så klart lite schopping oxå..

    


Så är denna dag snart över och dags att krypa till kojs...hoppas ni oxå haft en bra och händelserik dag..


Tjingeling!!

Av Anki - 18 mars 2010 22:11

Japp i dag har varit en lugn och skön dag..vi fick besök av kusin vitamin och lilla söta Alicia i morse...blev lite kaffe och fruktsallad..(tror jag blivit beroende av det  ) sedan en massa surrande och lekande för barnen..


Emilia har varit så duktig att sova i dag så jag har hunnit med att måla trappstegen igen ner till källaren...behövs nog bara en gång till...tjohoo


Ikväll kom grannen över och det blev lite mat och ett glas rött medans vi tittade på hockeyn...synd dock att dom förlorade..


Nu har pappsen kommit hem så lillfisen är sååå glad   ..


Nu dags att krypa till kojs så det blir någon sömn..


Tack för i dag!!

Av Anki - 17 mars 2010 22:12

kom minsann på besök i dag/kväll och emilia sken upp som en sol...alltid lika trevligt när du kommer på besök..

Emilia blir så glad när hon får krypa upp i knät och titta på lite youtube...

  


kvällen har vi bara tillbringat med att bada och bara mysa lill stumpan och jag

medans pappa p är i sthlm...kom hem nu nu vi saknar dig..  

    

Av Anki - 17 mars 2010 21:55

och inte vilket party som helst utan Gangstar  party.. Gårdagen flöt på som vanligt med trevligt sällskap på dagen av kusin sandra och alicia och madde och astrid..sedan hade jag party igår kväll... (barnkläder.) Som vanligt alltid lika kul att dra ihop lite "girls" och sitta och surra och fika lite..kaffe och fruktsallad blev det till sällskapet  ..


Självklart blev det lite inhandlat oxå..

(Bilderna är lånade från Gangstar hemsida)

      


Tack för en fantastisk dag "girls"  


Presentation


Vår älskade lilla humla♥

Min Facebook

Bilder på Emilia



Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg ?
 Ibland
 Kom hit av en slump
 Varje dag
 Aldrig

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards